Monday, April 23, 2012

Aan t werk!

Jippie! De afgelopen tijd ben ik, waar mogelijk, mijn (reserve) energie aan het steken in het sponsoren van God Bless You Homes. Een stichting die geld inzamelt om een school, die aan de eisen van de Keniase overheid voldoet, te bouwen. Wat een geweldig doel! Een goede en veilige educatie voor de Keniase kinderen. Het liefst zou ik natuurlijk daarheen gaan om les te geven, of mijn letterlijke steentje bij te dragen, maar voor nu laat ik het bij het inzamelen van monetaire hulp. Gelukkig kan ik, samen met mijn moeder, dit nog steeds combineren met onze hobby! Naast het verkopen van kaarten, waarvan een deel naar GBYH gaat, organiseren we ook workshops. Ikzelf geef voor elke deelnemer van de workshop €2,50. Ook vragen we de deelnemers zelf een bedrag te de(po)neren in de spreekwoordelijke pet, waarmee wordt rondgegaan tijdens de avond van de workshop. Een ieder die meer als €5 doneert krijgt naast een bedankje ook een kleinigheidje van ons. Afgelopen week heb ik een workshop gehouden bij mij thuis. Er waren er een aantal ziek! En toch hebben we €15 verzameld. (van twee mensen!) De komende workshops vinden plaats op 2 mei, in Dronten. En op 18 mei, in Apeldoorn. Behalve mijn enthousiasme voor t geld kijk ik ook erg uit mijn hobby te kunnen delen met andere enthousiasten, of 'nieuwelingen'. Op t moment staan de workshops in t thema van 'de lente'. Veeeel bloemetjes dus! Leuk! Ik dank de Heer voor de mogelijkheid op deze manier te kunnen delen in gezelligheid en fianciele gaven. Mocht je ook een workshop willen hebben, en hiermee je aandeel leveren in de GBYH foundation? Of grasg geld willen doneren, neem dan contact met mij op! Een mooie week gewenst. <3

3 comments:

 1. Mooi bericht, Sim!
  Geeft mijn workshop een nieuwe dimensie!
  Je bent een schat!

  Hopelijk hebben we de kamer vol, hahaha!

  Liefs, San

  ReplyDelete
 2. Hoi Simone,

  leuk dat je reageerde op mijn blog!
  Maar jij hebt momenteel toch geen tijd om te studeren?? Van harte gefeliciteerd met je prachtige mannetje! Judah, heel mooi naam! Geniet er maar van. Ze zijn zomaar groot. Onze oudste werd afgelopen zondag alweer 24....
  Jouw tijd komt wel weer. (blewz, zegt mijn moeder altijd, DV)

  GerJanne

  ReplyDelete
 3. Hallo Simone,
  Heel verrast was ik, toen ik hoorde dat jij en je moeder zo creatief zijn, ook op het gebied van kaarten maken. Gefeliciteerd met je Stampin' Up job, nu ook in NL.
  Jammer genoeg is het mij niet mogelijk om begin november aan de workshop bij je moeder thuis deel te nemen. Daarom heb ik je moeder gevraagd, of je misschien begin volgend jaar een workshop bij mij thuis zou willen en kunnen geven? Inmiddels heeft zij gereageerd. We hebben nog wel contact hierover.

  Jullie gezin is uitgebreid met de geboorte van Judah, van harte gefeliciteerd! Wat een mooie rijkdom! Geniet ervan (en mag ik ook zeggen, sterkte, energie, genoeg slaap, geduld voor elke dag) Boven alles Gods rijke zegen! Wellicht spreken wij elkaar gauw in onze kerk?!

  Groetjes van Judith

  ReplyDelete