Sunday, October 23, 2011

There's always a 'first'.....

Eerst.....
Ik wil eerst de 'eersten' (winnaars) van de Lowlands Throwdown (LLTD11) feliciteren. De LLTD11 werd gehouden op zaterdag 22 oktober in de CrossFIt box in Twente - gesitueerd in Enschede. Wat. een. geweldige. prestatie...mijn respect hebben jullie!

That said, wil ik ook nog een aantal 'eersten' van mijzelf met jullie delen:
1. LLTD11: Mijn man en ik waren verantwoordelijk voor het bereiden en verkopen van 200 Paleo Lunches voor de atleten, vrijwilligers en eventuele andere geinteresseerden! Natuurlijk was het niet de eerste keer dat ik eten geserveerd heb. Maar het was wel degelijk de eerste keer dat ik gekookt heb voor mensen die ik niet ken, en in zulke grote hoeveelheden! Ik ben blij dat sommigen van deze 'onbekenden' nu iets meer bekend zijn en ik heb genoten van de mensen, de sfeer, de visitekaartjes en de ervaring die ik heb gehad door mee te werken aan zo'n fantastisch event!
2. Ik ben getuige geweest van top CrossFitters in Aktie. Uiteraard verdienen de winnaars de medaille en de titel, maar alle atleten verdienen een 'thaaanks' van mij omdat ze mij hebben laten zien 'how it's done. Ik weet alleen niet zo zeker meer of ik nog wel geinteresseerd ben in zelf gaan Crossfitten! 't Ziet er echt fantastisch uit maar hey, ik ben maar een simpele ziel die liever 'Kolonisten van katan' speelt met een kopje thee erbij, dan mezelf in 't zweet werk met een WOD of Playground Workout.. - Maar, ik zie wel dat daar nodig verandering in moet komen!
3. Dit is de eerste post op deze blog! Het bevat de recepten van een aantal van de mogelijkheden die gisteren bij de LLTD11 verkrijgbaar waren. Ik voel mij lichtelijk beschaamd dat ik geen foto's heb om erbij te zetten..
Ik moet zeggen: ik heb genoten van het proeven van de 'proef-sessies' van de maaltijden, maar ik heb niet gegeten van wat zaterdag is geserveerd dus feedback zal worden gewaardeerd.


In de komende maanden hoop ik mijn blog te verbeteren: mijn blog zelf, mijn stijl, mijn 'editeren', (de lengte van mijn tekst..!)- hopelijk heb ik gauw een post met foto's! Voor nu: geniet van de recepten! (onder de 'recepten' tab!)

1 comment:

 1. Hey, Lieve meid! Je eerste bericht, super!!!
  Keep up the good work, meis!
  Ben supertrots op je.
  En nu de kaarten nog, hahaha!

  Liefs, San

  p.s. dank je wel voor je lieve berichtje. Die date komt er zeker nog, heel graag zelfs!

  ReplyDelete